Synliggør den gode idé

Fred med familien

Fred med familien

Fred med familien, ved Erika Lorentsen

Opgaven:
Erika Lorentsen lancerer sit nye firma “Fred med familien”, som arbejder med tanketerapi. Ønsket er et logo og en hjemmeside, der udstrålede nærhed og kærlighed. – Virgil får til opgave at udarbejde logo og visuel idenditet, som kan forankres, og som cementerer fred med familiens formål; “Slut fred med familien – stå ved dig selv” at give værdi  og glæde i hverdagen.

Resultat:
Efter Erikas ønske tager vi udgangspunktet i de rød/grønne farver og hjerteformen – De rød/grønne farver (hjertefarver) går igen i alt grafiske identitet. Herfra udfoldes website med fokus på at give de besøgene værdi i form af gode råd, tips og triks via f.eks. video klip og ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. Profil- og tryksager/produktblade til sessioner, workshops og mentorforløb. Tværmedialitet er et krav, og løsningen integrerer design, print, og sociale medier.

• Logo
• Visuel idenditet
Hjemmeside
• Papirlinie
• Facebook velkomstside

Hvad koster en visuel idenditet – Læs mere →

 

 

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>