Christian Gade Bjerrum

Home / Christian Gade Bjerrum

Jeg er født i Colombia af Martha Luz Arboleda, blev adopteret og voksede op i et trygt, rart hjem i Holstebro. Min adoptivmor Karen dør af kræft, da jeg er 13 år, så jeg kender både til det, at blive separeret fra min mor og miste en mor, hvorfor en af mine mærkesager er “Børns Rettigheder”!
Børn skal til enhver tid hjælpes, for det er ikke deres skyld, at de voksne fører krig og er idioter.
Jeg er ambassadør for Red Barnet og de seneste 3 år har jeg organiseret indsamlingsshows på hhv. Betty Nansen og Aalborg Teater, fordi jeg vil gøre, hvad jeg kan for at hjælpe børn!

En anden mærkesag er “Naturens Rettigheder”!
Siden 2007 har jeg lavet miljøkampagner, bl.a. sammen med den konceptuelle, klimaaktivistiske, kunstnergruppe Mr. Green, som jeg startede, der gjorde sig særdeles bemærket under COP15. Vi var i Nigeria, Skt. Petersborg, New York, Mexico, Spanien og Tyskland med Mr. Green og alt det vi repræsenterede og alt det jeg drømte om på vegne af Mr. Green har nu manifesteret sig som Alternativet, hvorfor det giver så utrolig meget mening for mig, at være folketingskandidat for Å! Og den største brik faldt lissom på plads, da jeg som 30-årig rejser tilbage til Colombia og møder mig mor Martha for første gang og finder ud af, at mit colombianske efternavn faktisk betyder “Community of Trees”!! Det er simpelthen mit navn! Så giver det hele jo mening!!

Og derfor giver det også mening, at jeg siden 2009 har været involveret i indiansk visdom med “The Teachings Of The Delicate Lodge” og uddannede mig som Council Guide via Ehama Institute DK i 2016. Man kan kalde mig en spirituel coach med dyb forankring i Moder Naturs visdom, ganske subliminalt og ganske konkret bruger jeg mange af de værktøjer herfra i min daglige praksis som menneske og i mødet med andre folk, grupper og organisationer, for at hjælpe mennesket til at huske på, hvor de kommer fra og hvad de tilhører, nemlig Moder Jord! Naturen skal beskyttes, hjælpes og respekteres og den skal have sine egne rettigheder og det vil jeg arbejde for, at den får!

KOMPETENCER

Jeg er uddannet fra skuespillerskolen v/ Århus Teater i 2009. I den forbindelse har jeg stærke kompetencer i forhold til kropsbevidsthed, stemmeføring, iscenesættelse, identitetsskabelse og rolledefinering.
Jeg er uddannet Bikram Yoga lærer i 2010 og har en faglig viden omkring krop og sundhed

Socials